Over

DSC00515

Vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in het maken van films. In het tweede jaar van mijn middelbare school kocht ik mijn eerste video-camera en begon ik korte films te maken met vrienden. Ik vond dat zo leuk dat ik er voor koos om naar het MBO Rijn IJssel in Arnhem te gaan, waar ik begon daar aan de opleiding video editor/cameraman.

Op deze opleiding kwam ik in aanraking met het maken van documentaire en leerde ik over journalistiek. Ik besloot mij op deze richting te focussen. Toen ik mijn diploma als video editor/cameraman had behaald wilde ik verder, naar een meer inhoudelijke opleiding. Ik kwam terecht op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daar studeerde ik van 2013 tot 2017 aan de studie audiovisuele media in de richting documentaire regie.

 

In januari 2013 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als filmmaker. Voor uiteenlopende opdrachtgevers als de KNVB, Wageningen University en de Gemeente Wageningen maakte ik al films. Doordat mijn passie ligt bij documentaire en journalistiek heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld.